Traian Băsescu, în scandalul Mihai Tudose - Carmen Dan: România, sfâşiată de hienele din PSD

Publicat: Joi, 11 Ianuarie 2018 23:31 // Actualizat: Joi, 11 Ianuarie 2018 23:31 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu afirmă că scandalul guvernamental aruncă ţara în instabilitateşi că premierul Mihai Tudose are calea instituţională de a demite un ministru, nefiind nevoie să-i ceară acestuia să-şi dea singur demisia. Pe fondul disputei dintre premier şi ministrul de Interne, Constituţia este "făcută pulbere", spune Traian Băsescu.

"România sfâşiată de hienele din PSD.

PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România. Ţara este azi aruncată în criză politică şi totală decredibilizare .

Premierul Mihai Tudose, îi cere public ministrului internelor să demisioneze, dar nu-şi asumă soluţia instituţională, corectă şi constituţională prin care să ceară Preşedintelui României revocarea ministrului.

Ministrul de la interne, doamna Carmen Dan, îi răspunde public premierului că nu demisionează pentru că a fost numită de partid. Ridicol răspuns, pentru că instituţional a fost propusă pe lista guvernului de premier, votată de parlament şi numită prin decret de Preşedintele României urmare a depunerii jurământului. Aşa scrie în Constituţie.

Pe fondul disputei dintre Primul Ministru şi Ministrul de Interne, Constituţia României este făcută pulbere, iar Statul Român se face ţăndări, arătând ca un stat fără reguli de guvernare, cu un premier fără autoritate asupra membrilor guvernului, cu un guvern împărţit pe găşti.

După episodul Grindeanu, la doar câteva luni, PSD-ul lui Dragnea dă o nouă probă că este incapabil pentru guvernare.

Oricum şi din interior şi din exterior, România arată ca o ţară sfâşiată de interesele găştilor din PSD.

PSD a devenit un risc pentru România, inclusiv un risc de securitate.

PS - făcând haz de necaz, aş spune că Dragnea şi gaşca lui au inventat ministere autonome în Guvernul Tudose (ungurii pot fi invidioşi)", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Carmen Dan Mihai Tudose Traian Băsescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
21 Jan
noapte 0 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H