Surse: Robert Turcescu a fost desemnat preşedinte interimar al PMP Bucureşti UPDATE

Robert Turcescu a fost desemnat, joi, președinte interimar al organizației de București a PMP, au precizat, pentru Agerpres, surse din partid participante la reuniunea Colegiului Național al formațiunii. Tot joi, Robert Turcescu a fost validat și ca vicepreședinte al partidului.

09 iun. 2016, 12:27
Surse: Robert Turcescu a fost desemnat preşedinte interimar al PMP Bucureşti UPDATE

UPDATE 16.49 Funcția de președinte PMP București era deținută de Cristian Petrescu.

Colegiul Naţional al PMP a adoptat, joi, în unanimitate, numirea în funcţia de vicepreşedinte a trei dintre candidaţii la alegerile locale, candidatul la PGMB, Robert Turcescu, candidatul la Primăria Sectorului 4, Stefănel Dan Marin şi candidatul la Sectorul 6, Ştefan Enache.

Traian Băsescu a declarat, în deschiderea reuniunii, că alegerile locale din 5 iunie reprezintă „o radiografie exactă a partidului”. „Alegerile locale sunt cele care îţi arată precis cum stai, spre deosebire de orice alt tip de alegeri, fie că sunt parlamentare pe liste, fie că sunt europarlamentare sau prezidenţiale. Ceea ce ne arată rezultatele obţinute de fiecare organizaţie este radiografia fiecărei organizaţii în parte şi, de bună seamă, şi o radiografie a conducerii, a capacităţii organizatorice pe care o avem la momentul actual la nivel naţional, la nivel local”, a afirmat preşedintele PMP.

Citeşte şi: Robert Turcescu, prima reacţie: Intrarea mea în politică nu este sezonieră, ci un proiect pe termen lung

Băsescu a anunţat, apoi, ordinea de zi a şedinţei. „La punctul unu pe ordinea de zi avem completarea CEx-ului cu trei vicepreşedinţi, la punctul doi numiri de preşedinţi interimari în organizaţiile teritoriale bazate pe criteriile deja anunţate, iar la punctul trei avem analiza rezultatelor pe fiecare organizaţie, la punctul patru situaţia politică actuală şi diverse”, a precizat preşedintele PMP, conform Agerpres.

Participanţii la reuniune i-au validat apoi prin vot deschis pe cei trei noi vicepreşedinţi, reuniunea PMP continuând fără presă în sală.