Traian Băsescu le urează românilor de Sfântul Gheorghe „să aibă prieteni adevăraţi”

Fostul președinte Traian Băsescu a transmis un mesaj pe Facebook în care le urează "La mulţi ani" celor care îşi serbează joi onomastica. În plus, fostul şef de stat le-a transmis românilor cu acest nume "să aibă prieteni adevăraţi".

23 apr. 2015, 05:50
Traian Băsescu le urează românilor de Sfântul Gheorghe „să aibă prieteni adevăraţi”

Traian Băsescu a ținut să transmită un mesaj celor care joi își sărbătoresc ziua de nume, cu ocazia Sfântului Gheorghe.

CITEŞTE ŞI: Băsescu: Vreau să vorbesc cu Alina Bica. M-aş bucura dacă ar accepta să îi fac o vizită

„La mulţi ani acelora care astăzi îşi sărbătoresc ziua numelui. Să vă bucuraţi alături de cei dragi şi să aveţi prieteni adevăraţi”, a scris Traian Băsescu.

În alte ocazii, Traian Băsescu a spus clar că după plecarea de la Cotroceni el nu are foarte mulți prieteni și nici mulți apropiați.

La ultima intervenție televizată, Traian Băsescu a explicat că a reformat România cu niște oameni, iar acum trei din echipa lui i-au arestat pe alți trei, tot din echipa lui.

„Alina Bica, Horia Georgescu de la ANI, Elena Udrea, alături de Laura Codruța Kovesi, Livia Stanciu, Florian Coldea de la SRI, au fost în echipa mea.

Citește și: Traian Băsescu, pe Facebook: Victor Ponta duce o luptă acerbă pentru a-l salva de justiţie pe Şova

Eu nu cred că acești oameni au fost parte la furt. Dacă vor fi găsiți vinovați, mă voi înclina în fața oricărui judecător. Trei oameni din echipa mea sunt arestați de alți 3 oameni tot din echipa mea. Cu ei am modernizat statul”, a precizat Traian Băsescu marţi la B1 TV.