Traian Băsescu păstrează misterul despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei: Asta vedem

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a afirmat sâmbătă, la Piteşti, că încă nu a luat o decizie cu privire la o eventuală candidatură la funcţia de primar general al municipiului Bucureşti.

16 apr. 2016, 10:18
Traian Băsescu păstrează misterul despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei: Asta vedem

„Asta vedem. Vedem, vedem”, a răspuns Băsescu, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei.

Când un jurnalist i-a spus că din discursul susţinut la lansarea candidaţilor PMP din Argeş a reieşit că nu ar mai fi interesat să ocupe o funcţie publică, fostul preşedinte a replicat că mesajul a fost de fapt altul. „Ăsta e discursul meu peste tot. Nu e o noutate. Oamenii să înţeleagă că e partidul lor, nu al meu”, a spus Băsescu, citat de Agerpres.

Fostul preşedinte declara în urmă cu ceva timp că va anunţa pe 25 aprilie dacă va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Liderul PMP i-a transmis anterior copreşedintelui PNL Vasile Blaga că va intra în cursa pentru Primăria Capitalei dacă şi el îşi va anunţa candidatura la PMB în locul lui Marian Munteanu.

„Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. (…) Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie (sau în ring cum îţi place ţie să spui), anunţă tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu. Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, muuuult mai rău decât te-a bătut Oprescu în 2008”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie, anunţă tu că vei candida