Traian Băsescu: Regulamentul intern al PMP nu va fi o lucrare perfectă, este însă foarte bine ca acesta să existe

Regulamentul intern al PMP nu o să fie o lucrare perfectă, dar este necesar ca acesta să fie elaborat înaintea alegerilor din partid, a declarat vineri președintele formațiunii, Traian Băsescu.

10 feb. 2017, 15:43
Traian Băsescu: Regulamentul intern al PMP nu va fi o lucrare perfectă, este însă foarte bine ca acesta să existe

O să facem astăzi și analiza pe organizații a alegerilor și ceea ce deja ați început discuțiile și aprobarea regulamentului. Cu certitudine, regulamentul nu o să fie o lucrare perfectă. Uitați-vă la legi, stăm aici, în Parlament, câteva sute de oameni și unele ies tot proaste și în aplicarea lor apare nevoia modificărilor — vezi Codul penal, spre exemplu, ca să fim cu cel mai la zi document legislativ. Așa că nu o să scoatem astăzi un regulament perfect, este cert însă că este foarte bine ca acest regulament să existe și premergător alegerilor care vor fi declanșate în toate organizațiile, urmând să ne întâlnim pe urmă în congres, în așa fel încât să definitivăm președinții de organizații fără să mai stăm cu interimate de care avem destul de multe, de altfel„, a spus Traian Băsescu, vineri, la începutul ședinței Colegiului Național al PMP.

El a transmis un mesaj membrilor partidului prezenți la reuniune, exprimându-și speranța că la alegerile parlamentare viitoare PMP va înregistra un scor mai bun. „Altfel, suntem în Parlament. Să sperăm că la alegerile viitoare va fi un rezultat mai bun”, a spus Băsescu.