Traian Băsescu, un bunic fericit: Sunt campion la legănat VIDEO

"Sunt campion la legănat", a mărturisit Traian Băsescu la o emisiune TV. Preşedintele este topit după nepoţica lui, Sofia Anais, iar momentele când stă cu ea sunt adevărate clipe de relaxare, în care cei doi poartă deja discuţii interesante.

08 mart. 2014, 07:41

Tatăl meu o scoate pe Sofia la plimbare. Este momentul lui de relaxare în weekend, se joacă cu nepoţica în fiecare weekend. Când plec eu la Bruxelles, Bogdan o duce la părinţii mei, tata îşi bea cafeaua şi ea îşi bea sucul de morcovi. Tata nu fumează când este Sofia la părinţii mei. Tata renunţă la fumat„, a declarat Elena Băsescu.

Tata este bunicul ideal„, a mai spus Elena Băsescu, iar preşedintele a adăugat, „şi campion la legănat„. „Eu sunt cu legănatul. Nu îi cânt, dar vorbim. Vorbim lucruri foarte serioase, eu şi cea mică„, a mărturisit Traian Băsescu.

CITEŞTE ŞI: Anunţ de ultimă oră făcut de Elena Băsescu. Când va deveni din nou mamă

Preşedintele se simte răsfăţat cu atâtea femei în jurul lui, dar se bucură şi de compania ginerelui său. „Bogdan are grijă de Elena, de Sofia. Îşi împart timpul pe care-l stau cu fetiţa. Mă înţeleg bine cu Bogdan. Mai este un bărbat acolo, cu care mai schimb şi eu o vorbă„, a mai spus Traian Băsescu.

Elena şi Bogdan s-au căsătorit în urmă cu un an şi jumătate. Atunci, mezina preşedintelui a ţinut neapărat ca toate tradiţiile să fie respectate. Mirele a plătit să-şi vadă mireasa, iar naşa i-a rupt acesteia turta, în pragul casei. Preşedintele a fost şi atunci, un adevărat maestru de ceremonii.

Elena Băsescu are în continuare o relaţie specială cu tatăl ei.Nu-l contrazic pe tata niciodată, dar îi împărtăşesc întru totul opiniile. Nu-l mai contrazic pe tata de câţiva ani. L-am contrazis într-un timp şi mi-a ajuns. Mi-a demonstrat că tot el are dreptate, aşa că n-are rost„, a precizat Elena Băsescu.

VEZI ŞI: Fetiţa Elenei Băsescu, pe coperta unei reviste la doar câteva luni