Traian Băsescu, tot mai des la vila din Mihăileanu. Ce spuns vecinii despre soţia fostului preşedinte VIDEO

Traian Băsescu este văzut tot mai des la casa din strada Mihăileanu, informează România TV. Fostul preşedinte are la dispoziţie mai puţin de trei săptămâni ca să-şi aleagă o casă de la RA-APPS. Vecinii fostului preşedinte, cei din Mihăileanu, spun că Maria Băsescu s-ar fi mutat deja în vila de pe strada Mihăileanu.

29 ian. 2015, 20:23
Traian Băsescu, tot mai des la vila din Mihăileanu. Ce spuns vecinii despre soţia fostului preşedinte VIDEO

Locuitorii de pe strada Mihăileanu din Capitală spun că îl văd din ce în ce mai des pe Traian Băsescu prin zonă. Asta în timp ce SPP-iştii scotocesc tot mai riguros zona.

Săptămâna trecută, Traian Băsescu a venit vreo trei seri la rând. Mai vine pe-aici. Are pază de la SPP. SPP-iştii s-au interesat la toţi locatarii, de aici, din imobil şi la locatarii vecini de când locuiesc aici, dacă se poartă prin parc pe-aici, de lucrează cu droguri, autobiografia. Vor să cunoască fiecare persoană„, a declarat o locuitor de pe strada Mihaileanu.

Până şi localnicii care-şi plimbă câinii în părculeţul de peste drum ştiu că familia Băsescu s-a întors în vila din strada Ştefan Mihăileanu. „Traian Băsescu stă aici. Maria Băsescu stă mai mult. Ea e cu câinii aici. Iese cu câinii aici, în părculeţ. Are trei câini„, a declarat un alt bucureştean.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta, despre plângerea lui Băsescu privind locuinţa de serviciu: NAZURI. Mai multă modestie nu strică

Fostul preşedinte Traian Băsescu a trimis Guvernului o plângere administrativă prealabilă în care avertizează că se va adresa instanţei judecătoreşti dacă nu i se acordă o locuinţă ca reşedinţă şi un cabinet de lucru, spunând că el a agreat cele două vile din Snagov propuse, dar nu a primit răspuns.

În document, Băsescu scrie că, împreună cu reprezentantul RA-APPS şi SPP, a fost realizată o vizionare a celor 7 imobile privind în special aspectele legate de securitatea clădirii şi a demnitarului, dar şi starea tehnică aparentă, stabilindu-se de comun acord că primele cinci imobile din anexă nu corespund criteriilor legale, dar că ultimele două imobile din listă, respectiv Vila 11 şi Vila 1A, ambele situate în Snagov, corespund acestor criterii, urmând ca RA-APPS să evalueze starea tehnică reală şi să decidă.

CITEŞTE ŞI: Traian Băsescu, poftit în casa Mioarei Roman. Cum arată locuinţa VIDEO