Traian Ungureanu despre Băsescu: Lucrează la patron, este agent electoral

Democrat-liberalii Traian Ungureanu şi Cezar Preda l-au criticat miercuri, la Buzău, pe Traian Băsescu, Ungureanu spunând că şeful statului "lucrează la patron, este agent electoral", iar Preda reproşându-i că "a confiscat campania electorală" şi nu-i lasă pe români să se informeze cu cine să voteze, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
08 mai 2014, 08:25
Traian Ungureanu despre Băsescu: Lucrează la patron, este agent electoral

Prezent într-o vizită electorală la Buzău, Traian Ungureanu a spus despre Traian Băsescu că este „un preşedinte micşorat”, dar şi că „lucrează la patron, este agent electoral”.

La rândul său, deputatul PDL Cezar Preda a declarat că Traian Băsescu, alături de Elena Udrea, Crin Antonescu şi Victor Ponta, „au confiscat” campania pentru alegerile europarlamentare.

„Vedem patru oameni care au confiscat întreaga dezbatere electorală, trei ignoranţi totali superficiali ţi habarnişti despre Europa, Antonescu, Ponta şi Elena Udrea, şi unul care ştie ce este Europa, Traian Basescu, orbit de ură, nu lasă România să vadă Europa. Avem 30 de zile să vedem Europa şi nu există mai mare vinovăţie pentru doi oameni de stat decât să-şi împiedice poporul să-şi vadă viitorul. Trebuie să ne lase să ne ducem câţi om fi, 15-20 la sută să ne ducem să votăm, dar să ştim ce votăm în deplină cunoştinţă de cauză. Nu vorbim decât de paraşute, izmene, de tot ceea ce nu trebuie. Mai avem un handicap pe care trebuie să îl suplinim, doi dintre ei şi-au cumpărat două televiziuni şi ceilalţi doi alte două televiziuni şi noi suntem oameni care stăm şi ne uităm la două Românii, dar nu ne putem uita la Europa, deşi noi pe 25 votăm pentru Europa”, a declarat Cezar Preda.

Mai mult, Preda şi-a criticat colegii care au fost la guvernare mandatul trecut: „Nu e simplu să spun de acest guvern că e nepriceput pentru că şi noi am fost la guvernare şi cât am fost la Buzău nu a venit niciun leu investiţie. Udrea îi făcea sală de sport lui Boc în comuna sa unde avea 800 de bătrâni, iar eu la Verneşti şi Vadu Paşii, unde aveam câte 1.200 de copii, nu puteam să fac nimic”.

Preda a adăugat că preşedintele Traian Băsescu nu este în măsură să-i dea lecţii de politică.