Furtună puternică în Capitală. Străzi inundate, trafic de coşmar, tramvaie blocate de ape VIDEO

Luni seara, Capitala a stat sub cod portocaliu de furtuni puternice. O ploaie puternică a izbucnit după căderea întunericului. Străzile au fost inundate, circulaţia tramvaielor 7, 23, 27 şi 47 a fost blocată de ape în zona 11 Iunie.

22 aug. 2016, 20:02

UPDATE: Un număr de 25 de case au fost inundate, precum și 33 de curți sau grădini și 16 subsoluri, potrivit unui bilanț al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București în urma ploii torențiale din Capitală de luni noapte.

Echipajele ISU au utilizat 126 de mijloace tehnice în intervențiile lor.

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență București informează că a primit luni, în intervalul orar 22,00 – 23,00, peste 20 de solicitări de intervenții pentru extragerea apei acumulate în subsolurile locuințelor sau în curțile bucureștenilor, ca urmare a ploii torențiale.

Ploile au făcut prăpăd în Capitală în doar câteva ore. Străzile oraşului au fost inundate.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelii pentru Bucureşti şi mai multe judeţe. Citeşte şi: COD PORTOCALIU ŞI COD GALBEN de VIJELII în mai multe zone din ţară. Capitala este sub cod UPDATE

Potrivit ApaNova, au fost primite sesizări de acumulări de apă pe străzile 11 Iunie, Mitropolit Nifon şi Periniţa. De altfel, precipitaţiile înregistrate în ultimele ore în Bucureşti au blocat circulaţia tramvaielor în zona 11 Iunie, în apropiere de Parcul Carol. Este vorba despre tramavaiele 7, 23, 27 şi 47 care nu au mai putut înainta pe stradă din cauza acumulării mare de apă.

Sursa Foto: Octav Dragan-Facebook