Tranformare uluitoare a unui om al strazii din Timişoara. În urma cu un an cerşea, acum lucrează într-o multinaţională FOTO

Transformarea spectaculoasa i-a adus unui om fara adapost din Timisoara, sansa la o viata mai buna. Oameni cu suflet mare au fost impresionati de povestea lui si i-au schimbat destinul. Dupa zece ani sub cerul liber, barbatul are acum un loc de munca stabil, un acoperis deasupra capului si isi permite sa ia masa la restaurant.

RomaniaTV.net
04 feb. 2018, 11:42

In urma cu un an dormea sub cerul liber, manca din mila trecatorilor si purta haine ponosite, scrie wowbiz.ro. Acum, dintr-un om al strazii, Arpi s-a transformat intr-un angajat model.

Citeşte şi CEA MAI FRUMOASĂ POVESTE DE DRAGOSTE. Cum a ajuns o scriitoare celebră soţia unui om al străzii VIDEO

Dupa schimbarea prin care a trecut, cu ajutorul unui antrenor de arte martiale si multiplu campion, Arpi e alt om. Are casa, masa, serviciu si a reusit sa-si recastige increderea in sine. 

In semn de rasplata pentru ajutorul primit, Arpi l-a invitat la masa pe Stefan de ziua lui. Evident, sarbatoritul a facut cinste!

Arpi este un exemplu de urmat pentru oricine. A sperat intotdeauna ca va reveni pe drumul cel bun si a reusit. Barbatul a ajusn pe strazi dupa ce si-a pierdut locul de munca si a divortat de sotie.