Transformarea ŞOCANTĂ a unei femei OBEZE. Avea 165 KG

Karen Dawson a reusit sa slabeasca peste 50 de kilograme dupa ce la inmormantarea soacrei sale a rupt un scaun din cauza greutatii sale.

20 dec. 2014, 18:03
Transformarea ŞOCANTĂ a unei femei OBEZE. Avea 165 KG

Karen Dawson cantarea 165 de kilograme, cu un meniul zilnic care includea doar mancare de tip fast-food si multe sosuri bogate in grasimi. Femeia a mai avut parte de mai multe incidente rusinoase din cauza greutatii: nu a fost lasata sa intre intr-un pub, a ramas blocata in turnichetele de la intrarea pe un stadion si nu a primit postul de vanzatoare intr-un supermarket intrucat nu se gasea o uniforma pe masura ei.

Momentul in care a rupt o banca de lemn la inmormantarea soacrei sale a fost cel care a determinat-o sa renunte la stilul de viata care o adusese la o greutate specifica obezitatii morbide.

„A fost unul dintre cele mai jenante momente din viata mea. Imediat dupa ce s-a rupt scaunul cu mine, am stiut ca greutatea mea este o problema. Dupa un an in care am tinut dieta ma simt mult mai increzatoare. Inainte, mancam ce voiam, la orice ora. Acum ma simt mai bine in pielea mea si sunt mai fericita”, a povestit Karen Dawson.