TRANSPORT GRATUIT pentru toţi elevii şi profesorii care participă la „Şcoala altfel”

Preşcolarii, elevii şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la programul "Şcoala altfel" vor beneficia de transport gratuit în perioada 6-10 aprilie.

01 apr. 2015, 07:06
TRANSPORT GRATUIT pentru toţi elevii şi profesorii care participă la „Şcoala altfel”

Consilierii generali au aprobat un proiect de hotărâre, privind „asigurarea de către RATB a transportului public local gratuit pentru copiii şcolari, elevi şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la activităţile desfăşurate în cadrul Programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, în săptămâna 6-10 aprilie 2015 (art. 1)„.

Persoanele prevăzute la art. 1 vor putea circula gratuit pe mijloacele de transport public ale RATB, în perioada 6-10 aprilie 2015, pe baza documentelor care atestă participarea la program. Se exceptează de la prevederile prezentei hotărâri transportul public local pe liniile expres, liniile preorăşeneşti şi Bucureşti City-Tour„, se arată în proiectul de hotărâre al Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

În programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, elaborat şi organizat de fiecare unitate de învăţământ, vor fi incluşi toţi copiii preşcolari/elevii şi toate cadrele didactice care nu participă la etapele naţionale ale olimpiadelor şi concursurilor şcolare.

Citeşte şi Activităţi culturale la ŞCOALA ALTFEL 2015. Sunt ultimele zile de înscriere