Transportul public, blocat pentru a doua zi consecutiv de protestul şoferilor de autobuze UPDATE

Transportul public local este blocat, miercuri, în Ploieşti, pentru a doua zi consecutiv, după ce şoferii societăţii Transport Călători Expres (TCE), din subordinea Primăriei, au întrerupt lucrul, declanşând un protest spontan.

29 nov. 2017, 07:27
Transportul public, blocat pentru a doua zi consecutiv de protestul şoferilor de autobuze UPDATE

UPDATE: Comisarii de la Protecția Consumatorilor fac, miercuri, verificări la societatea care asigură transportul public în municipiul Ploiești și ai cărei angajați refuză să scoată autovehiculele pe traseu.

Angajaţii Transport Călători Expres (TCE) protestează, miercuri, pentru a doua zi la rând şi solicită Primăriei Ploieşti, în subordinea căreia se află, să vireze în conturile societăţii suma de 6,7 milioane de lei, diferenţa dintre venituri şi cheltuieli aferentă anului 2016.

„Avem o hotărâre de Consiliu Local prin care Primăria trebuie să dea TCE suma de 6,7 milioane de lei, diferenţa dintre venturi şi cheltuieli aferentă anului trecut. Oamenii vor aceşti bani”, a mai spus directorul TCE, Nae Alexandri, care a adăugat că hotărârea respectivă a fost emisă de Consiliul Local Ploieşti în data de 1 septembrie 2017, potrivit Mediafax.

Potrivit lui Alexandrui, din cele 100 de autobuze care ar fi trebuit să circule pe trasee, doar 30 la sută mai asigură transportul public, acestea fiind cursele speciale.

Angajaţii TCE au declanşat protestul spontan, oprind lucrul, încă de marţi după-amiaza.

Alexandri a mai spus că protestul angajaţilor societăţii de transport public este pe o perioadă nelimitată.

Citeşte şi Aproximativ cinci sute de persoane protestează la Ploieşti faţă de noile măsuri fiscale