Tratamente de frumuseţe cu un singur ingredient

Cu cat mai simpla este reteta unui tratament de infrumusetare pe care poti sa-l faci acasa, cu atat mai probabil este sa-l incerci. Iata cateva dintre cele mai bune ingrediente pe care le poti folosi pentru ritualul de ingrijire.

26 apr. 2015, 07:01
Tratamente de frumuseţe cu un singur ingredient

Avocado

Avocado este bogat in nutrienti si reprezinta alegerea perfecta pentru un tratament intensiv antirid. Zdrobeste-l pana obtii o pasta si aplica in zona ochilor, lasa sa actioneze timp de 10-15 minute. Acest ingredient-minune poate fi folosit si ca o masca naturala pentru par.

Otet de mere

Folosirea otetului de mere nefiltrat, organic direct pe piele poate trata petele cauzate de soare si poate ajuta in cazul pigmentarii pielii cauzata de inaintarea in varsta. Fa-ti un tratament exfoliant cu un singur ingredient, aplica otet de mere pe ten si lasa sa actioneze timp de 5 minute, dupa care clateste cu apa calduta.

Citeşte şi ALOE VERA – beneficii şi utilizări de excepţie pentru sănătate şi frumuseţe

Apa de trandafiri

Apa de trandafiri este un toner excelent pentru pielea uscata. Adauga intr-o sticla cu pulverizator si vei obtine cea mai convenabila metoda de a neutraliza pielea inainte de a o hidrata si a trece la pasul urmator din rutina zilnica de ingrijire.

Sare de mare

Masajul scalpului cu sare de mare absoarbe excesul de ulei care ingrasa parul si ii da volum.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Citeşte şi Alimentul care regenerează pielea