Tratamente pentru păr cu ulei de cocos

Uleiul de cocos este foarte popular ca tratament pentru păr şi este folosit pretutindeni în lume, datorită proprietăţilor benefice pe care le are.

17 dec. 2014, 06:46
Tratamente pentru păr cu ulei de cocos

Uleiul de cocos are foarte multi carbohidrati, vitamine si minerale importante pentru organism. A fost utilizat in masti pentru par de mult timp si a dat rezultate remarcabile. Anumite componente pastreaza parul puternic, hranit si protejat de efectele imbatranirii premature, cum ar fi pierderea excesiva a parului. Inainte de a incepe sa utilizezi acest ulei pentru functiile sale benefice, afla de ce este atat de special si de ce milioane de oameni aleg sa-l foloseasca.

Uleiul de cocos previne caderea parului

Uleiul de cocos a fost folosit inca din antichitate, in India, pentru ingrijirea parului. Diferite remedii au fost preparate folosind ierburi si ulei de nuca de cocos pentru a preveni caderea parului.

Un astfel de remediu poate fi preparat si acum prin fierberea frunzelor de salvie in ulei de cocos. Acest amestec poate fi aplicat pe scalp pentru a face firul mai puternic, iar utilizarea sa va preveni pierderea podoabei capilare.

De asemenea, aplicarea unui amestec de ulei de cocos si agrise asigura un ajutor in plus ce previne caderea parului. Se fierb agrise in ulei de cocos, apoi se aplica pe par.

Ulei de cocos pentru par deteriorat

Daca aplici ulei de cocos pe par, acesta ajuta la reducerea pierderilor de proteine, mai ales in cazul in care parul este deteriorat.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Citeşte şi Cum scapi de vârfurile despicate peste noapte