Travestitul care s-a dat drept călugăr şi a fugit cu banii mănăstirii, condamnat la închisoare

Un homosexual travestit, care s-a dat drept călugăr, a fost condamnat la doi ani de închisoare, după ce a fugit cu banii unei mănăstiri. Culmea este că omul a fost primit cu braţele deschise de călugări, iar după un timp, pentru că au avut încredere în el, i-au dat vistieria pe mână.

09 iul. 2014, 07:36
Travestitul care s-a dat drept călugăr şi a fugit cu banii mănăstirii, condamnat la închisoare

În urmă cu mai bine de un an, un tânăr le-a cucerit inimile călugărilor de la mănăstirea din Bobota. Acesta a fost făcut rasfor (novice) de episcopul Petroniu şi casier al lăcaşului de cult, scrie libertatea.ro.

La scurt timp după ce i-au lăsat vistieria pe mână, bărbatul a furat din mănăstire 19.330 de lei, 1.200 de euro şi un aparat foto, în valoare de circa 2.500 de lei. Mai mult, în urma investigaţiilor a ieşit la iveală că rasforul Andrei, pe numele său adevărat Sorin Filip Matei, era cunoscut în cercurile de homosexuali ca diva travestită Cecille del Sol.

Magistraţii l-au condamnat pe travestit la doi ani de închisoare pentru furt, însă până în prezent acesta nu a ajuns după gratii deoarece poliţiştii nu au reuşit să îi dea de urmă.

Citeşte şi Scandal sexual la biserică: Un călugăr acuză o stareţă de HĂRŢUIRE SEXUALĂ