Trebuia să nască TRIPLEŢI, dar a avut GEMENI: Vezi ce s-a întâmplat cu al treilea copil în PÂNTECUL MAMEI FOTO

O mamă din Afganistan aştepta cu ardoare să nască, mai ales că doctorii au anunţat-o că o să aibă gemeni, însă a fost şocată atunci când a descoperit că una dintre fetiţe sale avea un craniu în plus. La trei luni după naştere, copilul a fost operat cu succes, acesta urmând să ducă o viaţă normală alături de sora sa.

27 sept. 2013, 15:21

O fetiţă născută cu un cap în plus a fost operată de chirurgii din Afganistan. medicii au fost uimiţi atunci când Asree Gul a venit pe lume cu această deformaţie în iulie, potrivit The Sun.

Citeşte şi Medicii au fost ŞOCAŢI, dar au speranţe: Un BĂIAT cu DOUĂ CAPETE se luptă să supravieţuiască VIDEO

Inedit este faptul că sora ei geamănă este sănătoasă. Dcotorii au explicată că iniţial erau trei bebeluşi, însă unul dintre aceştia nu s-a dezvoltat corespunzător şi a fuzionat cu fetusul Asreeei. Chirurgii au operat-o la sfârşitul săptămânii trecute, reuşind să îi separe atât nervii cât şi vasele de sânge care erau conectate la craniul extern. 

Copila a fost externată în cursul zilei de miercuri, fiind preagătită pentru a înfrunta viaţa ca oricare alt copil normal. Părinţii povestesc că deformaţia îi făcea fetiţei viaţa un calvar, având dificultăţi atunci când încerca să doarmă. Cu toate acestea, ei nu şi-au permis costul operaţiei, motiv pentru care nu au cerut ajutorul medicilor. Inedit este faptul că Ahmad Obaid Mojadid, un cunoscut chirurg din Afganistan, a fost de acord să trateze pacienta pe gratis.

Nu avem un echipament foarte dezvoltat, dar suntem foarte fericiţi că operaţia a fost făcută cu succes„, a povestit el.

Citeşte şi Copilul NĂSCUT cu DOUĂ CAPETE, unul deasupra celuilalt, a fost salvat după o operaţie periculoasă VIDEO