Trei ani de la accidentul lui Michael Schumacher: „Nu poate merge şi nu se poate ridica”

Joi, 29 decembrie 2016, se împlinesc 3 ani de la accidentul de la schi pe care Michael Schumacher l-a suferit pe o pârtie din Alpii francezi. 

RomaniaTV.net
29 dec. 2016, 07:47
Trei ani de la accidentul lui Michael Schumacher: „Nu poate merge şi nu se poate ridica”

Ultimele informații oficiale despre Michael vin de la Felix Damm, avocatul familiei Schumacher, afirmații făcute la un proces contra revistei ”Bunte”: „Michael Schumacher nu poate merge și nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiștilor care îl monitorizează”. 

POZA de UN MILION DE EURO: O persoană ar fi încercat să vândă o imagine cu Michael Schumacher pe patul de spital

După ce a stat aproximativ jumătate de an în comă indusă, Schumi a fost plasat în îngrijire la domiciliu, la reşedinţa familiei din Elveţia. Fostul pilot de Formula 1 se află în continuare acolo, iar informaţiile legate de starea de sănătate a sa sunt tot mai puţine.

În ultimele zile, publicaţiile străine au scris despre o posibilă poză actuală cu Schumacher, care i-ar fi fost făcută pe ascuns fostului pilot la reşedinţa din Geneva. Familia ar fi foarte supărată şi ar fi decis să depună plângere, scrie en.yibada.com.

Acest zvon a venit simultan cu ştirea conform căreia familia lui Schumacher ar fi oferit o poză cu Schumi mai multor publicaţii din Europa, în schimbul sumei de un milion de euro.