Trei bărbaţi, cercetaţi pentru contrabandă după ce poliţiştii au descoperit aproape un milion de ţigări într-un TIR

Poliţiştii din Ilfov au ridicat aproximativ un milion de ţigarete de contrabandă, care erau ascunse în pereţii şi podeaua unui TIR, cei trei bărbaţi care le transportau fiind cercetaţi pentru contrabandă.

06 oct. 2017, 14:39
Trei bărbaţi, cercetaţi pentru contrabandă după ce poliţiştii au descoperit aproape un milion de ţigări într-un TIR

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Otopeni au organizat o acţiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite că transportă ţigări de contrabandă.

Astfel, într-un autotren oprit în trafic, poliţiştii au depistat aproximativ 1.000.000 de ţigarete de contrabandă, disimulate în pereţii şi podeaua falsă ale vehiculului. Ţigaretele erau transportate pe ruta Suceava- Bucureşti şi urmau a fi comercializate pe raza Capitalei.

Celor trei bărbaţi care le transportau, poliţiştii le-au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Citeşte şi Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări