Trei eleve, transportate de urgenţă la spital. Un coleg a dat cu spray paralizant în şcoală

O ambulanţă a fost chemată de urgenţă la o şcoală din Târgu-Jiu. Trei eleve au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au inhalat spray pe bază de piper pulverizat de un coleg, în sala de clasă, în timpul unei pauze. Fetele au fost transportate la spital. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

12 oct. 2017, 13:34
Trei eleve, transportate de urgenţă la spital. Un coleg a dat cu spray paralizant în şcoală

Un elev din clasa a VIII-a de la Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu a pulverizat spray cu piper pe un şerveţel, iar trei fete au inhalat conţinutul sprayului.

„În pauză, în clasă, un elev a folosit un spray cu piper, a pulverizat pe un şerveţel, acesta este punctul de vedere al doamnei directoare. Copiilor li s-a făcut rău la începutul orei. Au tuşit, a fost evacuată sala. Trei dintre ei au suferit atacuri de panică şi pentru că nu se ştia ce substanţă a fost folosită şi ce a cauzat stările acelea, au chemat echipajele de la Urgenţe. Trei elevi au fost deplasaţi la spital, sunt în stare bună”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Potrivit Mediafax, după ce şi-au revenit, elevilor li s-a cerut să prezinte toate obiectele din ghiozdan, iar când s-a ajuns la elevul care a folosit sprayul, acesta l-a predat.

Vezi şi: Copil de 10 ani, luat de o ambulanţă de la şcoală. O bucată de fier beton i-a intrat în picior, medicii l-au operat