Trei maramureşeni implicaţi într-o reţea de prostituţie infantilă, reţinuţi

Doi bărbaţi şi o femeie din judeţul Maramureş au fost reţinuţi, joi, de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi că au racolat minore pe care le-au obligat să se prostitueze.

15 mai 2014, 14:08
Trei maramureşeni implicaţi într-o reţea de prostituţie infantilă, reţinuţi

Autorităţile care se ocupă de cercetarea cazului au identificat trei victime, cu vârste între 13 şi 15 ani, potrivit Agerpres.

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj – SCCO Maramureş, sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, au efectuat două percheziţii domiciliare şi au pus în executare trei mandate de aducere emise pe numele membrilor unei grupări infracţionale bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de minori” se arată într-un comunicat al DIICOT Maramureş.

Potrivit anchetatorilor, cele trei persoane, cu vârste între 30 şi 48 de ani, sunt bănuite că au racolat minore pe care le obligau la practicarea prostituţiei pe raza judeţului Maramureş, în schimbul unor sume de bani.

Pe numele celor trei persoane a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

CUTREMURĂTOR. SEX, DROGURI şi PROSTITUŢIE cu eleve de 13 şi 16 ani. Vezi cum erau păcălite copilele