Trei persoane rănite într-un accident în Capitală, o fetiţă de 5 ani a fost transportată la spital cu fractură

Trei persoane au fost rănite, marţi seară, după ce un şofer a pierdut controlul volanului în încercarea de a vira la stânga şi a intrat pe contrasens, pe strada Liviu Rebreanu din Capitală. O fetiţă de 5 ani a fost transportată la spital cu fractură la genunchi, iar tatăl său cu fractură de gleznă.

RomaniaTV.net
24 iul. 2018, 17:59
Trei persoane rănite într-un accident în Capitală, o fetiţă de 5 ani a fost transportată la spital cu fractură

Şoferul în vârstă de 65 de ani a încercat să vireze la stânga la intersecţia străzii Liviu Rebreanu cu Bd. Nicolae Grigorescu, însă a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat pe scuarul ce desparte sensurile de circulaţie. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, potrivit News.ro, care citează Brigada Rutieră.

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, printre care şi o fetiţă de 5 ani, care a fost transportată, însoţită de mama ei, la Spitalul Budimex cu fractură la genunchi, spun reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Tatăl său a fost şi el dus la Spitalul Bagdasar Arseni pentru o fractură de gleznă. O altă fată de 14 ani a fost lovită, însă a refuzat transportul la spital, nefiind grav rănită.

Potrivit ISU, la faţa locului au fost trimise cinci echipaje SMURD.