Trei persoane, rănite într-un incendiu produs la o navă din Portul Constanţa Sud Agigea VIDEO

Trei persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit, marţi, în jurul prânzului, la o navă aflată în Portul Constanţa Sud Agigea, două fiind intoxicate cu fum, iar a treia suferind un traumatism la umăr. Incendiul s-a manifestat la sala maşinilor.

21 nov. 2017, 10:58
Trei persoane, rănite într-un incendiu produs la o navă din Portul Constanţa Sud Agigea VIDEO

UPDATE: Pompierii au reuşit să stingă focul izbucnit la o navă aflată în Portul Constanţa Sud Agigea, stabilind că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit. Unul din cei trei bărbaţi răniţi a fost dus la spital, ceilalţi doi refuzând acest lucru. Conform unor surse, nava respectivă fusese reţinută, luni, de către autorităţile portuare din cauza unor deficienţe.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, echipele de intervenţie au reuşit să stingă focul izbucnit la nava aflată în Portul Constanţa Sud Agigea. În urma incendiului, au fost provocate pagube în sala maşinilor, acestea urmând a fi evaluate de către reprezentanţii navei respective.

Focul a pornit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit, au precizat pompierii.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit marţi, în jurul prânzului, la o navă aflată în dana 117 a Portului Constanţa Sud Agigea, la faţa locului deplasându-se trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, două dintre acestea fiind intoxicate cu fum, iar una a suferit un traumatism la umăr.

Nava respectivă, pavilion Insulele Comore, se afla în port pentru a încărca profile laminate.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în desfăşurare, incendiul manifestându-se în sala maşinilor.