Trei persoane, transportate la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută la depozitul ecologic din Mureş

Trei persoane sunt transportate, marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută dintr-un decantor de la Depozitul ecologic zonal de la Sânpaul. Doi dintre angajaţi au fost extrase în stare de inconştienţă de către angajaţii ISU "Horea" al judeţului Mureş, iar cea de-a treia persoană acuza o stare de insuficienţă respiratorie.

RomaniaTV.net
10 apr. 2018, 11:53
Trei persoane, transportate la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută la depozitul ecologic din Mureş

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că două persoane aflate la depozitul ecologic de gunoi Sânpaul au fost găsite inconştiente, fiind transportate la spital, alături de o a treia persoană, care a sunat la 112, acuzând insuficienţă respiratorie.

”Cele două persoane au fost salvate de serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitate şi scoase din mediul ostil vieţii, iar apoi predate către SMURD pentru a fi duse la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Mureş”, potrivit lui Virag.

Se presupune că cele trei persoane care s-au intoxicat cu o substanţă încă necunoscută, de la un decantor, sunt angajaţi ai societăţilor care operează la depozitul ecologic de la Sânpaul.

La faţa locului s-au deplasat angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă pentru a investiga cauzele care au dus la acest incident şi cei ai Consiliului Judeţean Mureş, proprietarul depozitului ecologic zonal de la Sânpaul.