Trei planete s-au aliniat. Astrologul Minerva atenţionează: Scorpionii şi Gemenii s-ar putea să aibă pierderi

Planetele Jupiter, Venus şi Marte s-au aliniat joi noapte în cel mai spectaculos fenomen astral al anului. Cele trei planete au putut fi admirate fără echipamente speciale.

30 oct. 2015, 09:37
Trei planete s-au aliniat. Astrologul Minerva atenţionează: Scorpionii şi Gemenii s-ar putea să aibă pierderi

Planeta Venus s-a văzut cel mai bine, pentru că, potrivit specialiştilor este de 12 ori mai strălucitoare decât Jupiter. Planeta Marte a fost vizibilă doar cu puţin timp înainte de răsăritul Soarelui.

„M-am trezit la 4 ca să văd aceste planete. Se vedeau extraordinar. Vorbim de trei planete, dintre care două sunt personale. Efectul o să fie pentru mulţi dintre noi la nivel persoanal, mă refer la Venus şi Marte. În plan tridimensional ele se văd aliniate, dar în plan dimensional, cum lucrăm noi cu ele, este o conjuncţie. Cele mai avantajate sunt zodiile Taur şi Balanţă, care sunt stăpânite de Venus. Urmeauză Berbecul, stăpânit de Marte şi Săgetătorii, care sunt guvernaţi de Jupiter. Este vorba de o parte materială. Bani, moşteniri, schimburi de casă sau de terenuri, în funcţie de cum se află această conjuncţie. Scorpionii şi Gemenii s-ar putea să aibă parte de pierderi”, a declarat Minerva la România TV.

Astronomii din România spun că Venus o să treacă pe lângă Marte între 1 noiembrie şi 4 noiembrie. Următoarea conjuncţie a acestor planete va avea loc în ianuarie 2021.

Citeşte şi: Horoscop: Descoperă cele mai puternice zodii care reuşesc să învingă obstacolele vieţii