Trei români, dintre care doi copii, morţi într-un alt accident în Spania

O nouă tragedie cu români a avut loc în Spania. Trei persoane, dintre care doi copii, şi-au pierdut viaţa într-un accident grav petrecut în apropiere de Navarra, după ce microbuzul în care se aflau a ieşit de pe carosabil. Celelalte trei persoane aflate la bordul vehiculului au fost rănite şi transportate la spital.

02 sept. 2014, 10:54
Trei români, dintre care doi copii, morţi într-un alt accident în Spania

Trei români au murit şi alţi trei au fost răniţi în urma unui accident rutier în apropiere de Pamplona.

Accidentul s-a produs în regiunea spaniolă Navarra, luni după-amiază, când microbuzul care se îndrepta înspre Pamplona a ieşit de pe şosea, a lovit un semn de circulaţie, iar apoi s-a izbit puternic de un copac. Impactul s-a dovedit fatal pentru şoferul vehiculului şi pentru doi dintre copiii aflaţi la bord.

Imediat la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, chiar şi două elicoptere, însă, în ciuda tuturor efoturilor, vieţile celor trei n-au putut fi salvate. Celelalte trei persoane aflate la bord, două femei şi un copil, au fost transportate la spital cu răni grave.

După tragedie, circulaţia a fost blocată în ambele sensuri timp de câteva zeci de minute. Potrivit presei spaniole, toţi cei şase români făceau parte din aceeaşi familie şi se întorceau din vacanţă la Pamplona, unde erau stabiliţi de ceva timp.

Poliţia spaniolă a declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului şi merge pe ipoteza unei greşeli făcute de şofer. Accidentul vine la doar o zi după ce alţi doi români şi-au pierdut viaţa pe şoselele spaniole. Maşina în care se aflau aceştia a fost lovită din spate de un alt vehicul în timp ce staţiona pe banda de urgenţă a unei autostrăzi din apropiere de Valencia.