Trei traficanţi de droguri din Vrancea, reţinuţi de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au reţinut trei bărbaţi din Vrancea, Velat Okur (20 de ani), Adrian Dobrişan (20 de ani) şi Ionel Ispas (36 de ani), acuzaţi de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri în vederea consumului, urmând a fi prezentaţi în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

27 iun. 2014, 16:42
Trei traficanţi de droguri din Vrancea, reţinuţi de procurorii DIICOT

Potrivit DIICOT, Velat Okur a comercializat în mai multe rânduri cannabis în doze mai mici de un gram contra sumei de 60 de lei, drogurile fiind primite de la Adrian Dobrişan, informează Agerpres.

De asemenea, Adrian Dobrişan se întâlnea cu persoane cărora le livra drogurile (venite inclusiv din alte judeţe) în apropierea unor restaurante din municipiul Focşani ori în zona benzinăriilor.

El a fost prins în flagrant în data de 26 iunie 2014, după ce a încercat să scape de autorităţi demarând în trombă cu autoturismul în care se aflau cantităţi de cannabis, haşiş, precum şi o pulbere de culoare albă, parte dintre aceste substanţe fiind achiziţionate în aceeaşi data de la Ionel Ispas zis ‘Wilson’.

Anchetatorii au efectuat şase percheziţii la locuinţele bărbaţilor, unde au fost depistate şi ridicate droguri de risc şi de mare risc, respectiv cannabis, haşiş, pastile de ecstasy şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La sediul DIICOT – BT Vrancea au fost conduse zece persoane, pentru audieri.