Trei trofee de căprior, capcane şi zeci de kilograme de carne de vânat, găsite în două locuinţe din Constanţa

Trei trofee de căprior, şase capcane şi laţuri, dar şi zeci de kilograme de carne de vânat au fost descoperite de poliţiştii constănţeni în locuinţele a doi bărbaţi, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore. În urma percheziţiilor s-au mai găsit 33 de plase monofilament, dar şi sute de litri de motorină de contrabandă.

27 nov. 2017, 13:25
Trei trofee de căprior, capcane şi zeci de kilograme de carne de vânat, găsite în două locuinţe din Constanţa

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au efectuat, în baza unor mandate emise de Judecătoria Hârşova, două percheziţii la domiciliile a doi bărbaţi, în vârstă de 44 de ani, respectiv 66 de ani, din localitatea Vadu Oii, judeţul Constanţa.

Astfel, au fost descoperite 33 de plase de pescuit din categoria celor comerciale, în lungime totală de 2.378 metri, care erau deţinute fără a fi îndeplinite condiţiile legale, şase dispozitive artizanale de prindere a animalelor sălbatice (laţuri şi capcane), 330 de litri de motorină, trei trofee de căprior şi 70 de kilograme carne de porc mistreţ.

Valoarea bunurilor confiscate este de aproximativ 39.100 de lei.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La acţiune au participat şi poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Constanţa.