Trei ucraineni şi un român, prinşi în timp ce furau motorina din locomotive

Trei ucraineni - un mecanic de locomotivă, ajutorul acestuia şi un şef de manevră - şi un român au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant de poliţiştii de frontieră suceveni în timp ce furau motorină din locomotiva unui tren ucrainean de marfă. Aceştia au fost cercetaţi pentru delapidare.

RomaniaTV.net
29 ian. 2016, 06:13
Trei ucraineni şi un român, prinşi în timp ce furau motorina din locomotive

Potrivit Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii de la Sectorului PF Siret au observat, în apropiere de localitatea suceveană Dorneşti, un microbuz care staționa lângă linia ferată, iar la scurt timp lângă microbuz a oprit un tren ucrainean de marfă, care circula către localitatea Vicşani.

Din tren au coborât trei persoane care, împreună cu şoferul maşinii, au început să fure, din rezervorul locomotivei, carburant pe care l-au depozitat în mai multe recipiente.

Poliţiştii de frontieră i-au reţinut pe cei patru – trei cetăţeni ucraineni cu vârste cuprinse între 26 şi 35 de ani (mecanic de locomotivă, ajutor de mecanic de locomotivă şi şef de manevră) şi un cetăţean român în vârstă de 23 de ani, din judeţul Suceava.

La controlul făcut în microbuz, au fost găsite patru recipiente în care se aflau 720 de litri de motorină, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Cei trei cetăţeni ucraineni sunt cercetaţi pentru delapidare, iar cetăţeanul român pentru complicitate la delapidare.

Totodată, autoturismul cu care urma să fie transportată motorina a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră pentru continuarea cercetărilor.