Trei zodii de femei cu karme pozitive! Aduc fericirea în viaţa ta!

Prezentul ne este influentat de trecut, viitorul ne este influentat de prezent. Este ceea ce numim karma, adica ceea ce ne-a fost harazit in baza actiunilor noastre.

21 apr. 2017, 07:50
Trei zodii de femei cu karme pozitive! Aduc fericirea în viaţa ta!

Gemeni

Karma femeilor din zodia Gemeni este axata pe comunicare si prietenie. Se spune ca in vietile anterioare nu au stiut sa comunice, de aceea acum sunt axate in special pe aceasta directie. Daca in trecut nu si-a putut gasi spiritualitatea si chiar a trecut prin momente de cumpana cand si-a pierdut increderea in sine, acum are mare succes la public si stie cum sa se faca ascultata.

Berbec

Berbecul este o zodie pozitiva. Viata sa de acum este influentata de viata anterioara intensa, marcata de pasiuni neimpartasite. Tot ce a obtinut a fost prin multa munca si daruire. Asa si-a dobandit un caracter puternic, combatant. Acum, insa, a devenit mai echilibrata, stiind cum sa se fereasca de excese. Are o gandire pozitiva, care atrage norocul. Practic, se poate spune ca are energia succesului implementata in codul astral. Are parte de dragoste multa si de armonie.

Scorpion

Aceasta nativa a fost inzestrata cu karma pacii interioare. Dupa vietile anterioare tumultoase, uneori cu un destin dramatic, ce a presupus suferinte, pierderi, sacrificii uriase si uneori chiar violente, acum a reusit sa descopere linistea interioara. Cauta clipa de clipa inaltarea spirituala si armonia cu cei din jur.