Trei zodii de femeie care au noroc de bărbaţi buni

Multe femei se plâng că n-au avut noroc în viaţă să găsească un bărbat bun. Altele, în schimb, se pot numi fericite la acest capitol, fiindcă au întâlnit bărbatul perfect, cel care le face să se simtă ca-n Rai zi de zi.

08 sept. 2017, 09:30
Trei zodii de femeie care au noroc de bărbaţi buni

Iata, asadar, in ce zodii sunt nascute femeile care au parte de barbati iubitori si respectuosi:

Rac

Daca exista un barbat perfect pe lumea aceasta, sigur il intalneste si-l cucereste femeia din zodia Rac. Pentru ca orice barbat bun vrea o femeie calda, dulce, calma, o femeie care isi iubeste sotul si copiii. Si el la randul lui va oferi insutit dragoste, respect si fericire. Reuseste sa se inteleaga cu el din priviri, fara sa fie nevoita sa spuna nimic. El va fi dispus sa sacrifice anumite aspecte din viata sa tocmai pentru a-si petrece alaturi de ea tot restul zilelor.

Balanta

Femeia din zodia Balanta este mereu in cautarea echilibrului in tot ceea ce face, inclusiv in viata personala, de familie. Nu are timp de jocuri si nici de drama, deci va cauta un barbat hotarat, unul care sa stie ce vrea si care sa ii ofere stabilitate. Si il va gasi relativ usor. Acesta o va iubi si ii va asigura confortul si starea psihica necesara, va face orice pentru a o face fericita.

Capricorn

Femeia Capricorn are o inteligenta aparte si, totodata, o buna intelegere a psihologiei barbatilor. Acest lucru o ajuta sa intuiasca fara prea multa greutate care sunt barbatii buni si care sunt cei nepotriviti. Oricum, e binecunoscut faptul ca nu orice barbat are curajul sa se apropie de ea. Doar cel care are intentii serioase o va atrage si se va simti atras de ea. Pentru ca nativa crede in dragoste adevarata, iar relatia ei trebuie sa fie pentru toata viata.

Sursa: elle.ro