TREN DERAIAT la Băile Herculane. Trei vagoane au sărit de pe şine

Trei vagoane ale unui tren rapid care megea din direcţia Bucureşti către Timişoara au deraiat, joi seară, la circa trei kilometri de intrarea în staţiunea Băile Herculane.

30 oct. 2014, 16:28
TREN DERAIAT la Băile Herculane. Trei vagoane au sărit de pe şine

Trenul InterRegio 1691, de pe ruta Bucureşti – Timişoara Nord, a deraiat joi după-amiază între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, a anunţat CFR. Nicio persoană nu a fost rănită.

Cei aproximativ 200 de călători vor fi preluaţi cu un autobuz şi transportaţi în Gara Băile Herculane. Oamenii vor fi preluaţi de o altă garnitură şi transportaţi spre destinaţie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

Trei vagoane, dintr-un total de patru, au sărit de pe şine, cel mai probabil, în urma ploilor din ultima vreme când a fost şi oprită circulaţia după alunecările de teren care au avut loc în zonă.

Potrivit informaţiilor primite prin 112 de la un pasager, dar şi de la CFR, nu au fost înregistrate victime. La faţa locului a fost trimis un echipaj de la Detaşamentul de pompieri Orşova, pentru a asigura măsurile de siguranţă specifice„, a declarat Ancuţa Balint, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Cele trei vagoane deraiate fac parte din trenul InterRegio 1691, care circula pe ruta Bucureşti – Timişoara Nord.