PANICĂ într-un tren, în Arad. Două vagoane, pline cu călători, s-au desprins în mers

Publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2013 11:42 // Actualizat: Miercuri, 25 Septembrie 2013 12:00 // Sursa: romaniatv.net

Un tren internaţional care circula între Bulgaria şi Budapesta şi în care se aflau câteva sute de călători a rămas blocat câteva ore, marţi noapte, în judeţul Arad, după ce un dispozitiv de legătură între vagoane s-a rupt în mers.

Incidentul s-a petrecut înainte de intrarea în oraşul arădean Lipova, unde o parte dintre vagoanele trenului "Nostalgia" al unei companii feroviare ungare, care circulă periodic pe rute turistice, s-au desprins de locomotivă.

"La o frânare mai bruscă la intrarea în oraş, s-a rupt cuplajul dintre două vagoane iar o parte din tren s-a desprins de locomotivă, care a mai circulat aşa câteva sute de metri”, a declarat agenţiei Mediafax primarul oraşului Lipova, Mircea Iosif Jichici.

Reprezentanţi ai Regionalei CFR Timişoara au precizat că trenul a avut o întârziere de aproximativ 200 de minute din cauza defecţiunii.

"Este vorba despre trenul «Nostalgia», care tranzita România în baza unui acord încheiat cu compania feroviară ungară. În timpul deplasării, cupla vagonului patru de la locomotivă s-a rupt. Nu au fost incidente legate de călători, nimeni nu a fost rănit", a declarat sursa citată.

Trenul avea în componenţă şapte vagoane, în care se aflau câteva sute de călători, garniture ieşind din ţară pe la Curtici, în jurul orei 05,00, dar fără vagonul defect, care a rămas în staţia Radna din oraşul Lipova.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 sep 12:03
... Un tren internaţional care circula între Bulgaria şi Budapesta şi în care se...
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H