TRIUNGHI AMOROS în IAŞI. Un bărbat are două neveste şi 14 copii. Femeile sunt surori FOTO

Intreaga poveste a iesit la suprafata cu ani in urma: el din Braila, student la Medicina Veterina in Iasi, iar ea din Arges, studenta la Geologie, tot in Iasi. Nimic iesit din comun pentru o poveste de dragoste inceputa pe bancile facultatii. In peisaj a aparut si sora Nicoletei, cu un an mai mica, studenta la Inginerie Mecanica.

29 oct. 2014, 10:10

George Chirila a decis sa le pastreze pe amandoua si de atunci le iubeste cu foc fara a face diferente, fapt dovedit si de cei 14 copii facuti aproape in mod egal cu ambele femei, scrie bzi.ro. Acest triunghi amoros a facut multi sateni sa se cruceasca si sa-l blesteme in fel si chip.

Citeşte şi Un BĂRBAT a fost ARESTAT deoarece avea PATRU soţii, ŞAPTE logodnice şi CINCI iubite. Cum arată FOTO

Cine ajunge in localitatea Mihail Kogalniceanu, comuna Tiganasi, poate zari din departare un adevarat domeniu intins cat vezi cu ochii. Ceea ce distinge de restul anexelor gospodaresti este o constructie noua de toata frumusetea. O adevarata vila pe o suprafata destul de mare si cu o forma a acoperisului destul de ciudata. Pe langa peretii vilei troneaza si mai multe materiale de constructie. Nicoleta, una dintre surori, lamureste cu zambetul pe buze misterul casei.

Casa in forma de piramida pentru 17 suflete

„Anul acesta nu cred ca putem termina casa. Vine frigul si trebuie sa oprim lucrarile. La vara speram sa ne mutam in casa noua. Va avea multe camere si va arata ca o piramida. In mijlocul acoperisului a fost lasat un loc liber, de unde va porni un varf de sticla prin care sa patrunda lumina soarelui. A fost visul nostru si mai este putin pana se va implini. Deocamdata stam in aceasta casuta cu patru camere. Am reusit sa ne mai ridicam un fanar si sa ne extindem cu vanzarile produselor bio”, povesteste Nicoleta. De cand s-a descoperit intreaga poveste, reprezentantii primariei Tiganasi au reusit sa le faca la toti copiii certificate de nastere. Recunosc insa ca niciunul nu are alocatie si nici de subventii nu sunt foarte interesati, deoarece au foarte mult pamant si sute de animale. Familia care iese din tiparele firesti ale societatii a reusit sa trimita peste granite mierea de albine obtinuta de la cei peste 50 de stupi. George Chirila, stalpul casei, era plecat la Iasi pentru a rezolva mai multe treburi. De data aceasta l-a insotit in oras Mariana, sora Nicoletei.

Citeşte şi Un ieşean şi-a tratat depresia cu „drogul adevărului”, o substanţă EXTREM DE PERICULOASĂ

Gelozie cu limite, secretul armoniei din acest triunghi amoros

Totul trebuie sa fie echitabil pentru a nu se simti urme de gelozie, asa cum recunoaste si Nicoleta. „Eu cred ca Dumnezeu a vrut sa arata ca funia se poate impleti si in trei. Avem o viata normala. Imi iubesc barbatul in fiecare zi mai mult, dar este firesc sa mai simt si urme de gelozie uneori. „Prin niste prieteni am reusit sa vindem miere chiar si in Germania. Anul acesta a fost productie buna pentru ca am avut aproape padurea de salcami si lanuri intinse de floarea-soarelui. Avem doua masini cu care transportam lactate in pietele din Iasi sau direct la clientii fideli. Din agricultura sunt veniturile noastre. Nu am solicitat alocatie pentru copii pentru ca nu dorim acesti bani. Eu am sase copii, iar sora mea opt. Cel mai mic are putin peste un an, iar cel mare implineste 17 ani. In prezent doar doi copii merg la scoala. Copiii toti sunt frati de pe tata si se inteleg de minune”, a mai spus Nicoleta.

Satenii sunt impartiti in doua tabere

Satenii din Mihail Kogalniceanu sunt impartiti in doua tabere: o parte se crucesc si spun ca este lucrul diavolului, iar o parte sunt bucurosi cand sunt chemati la munca si pleaca acasa cu o sticla de lapte sau alte produse. George refuza sa foloseasca utilajele agricole si prefera sa-si are pamantul cu plugul si caii. Le place faptul ca traiesc izolati si nu au nici macar medic de familie. Anul trecut a murit o fetita de numai doua luni, dupa ce a fost lovita de o pneumonie severa. Nicoleta spune ca daca au nevoie de medic merg in Iasi la cabinete private, platesc si rezolva totul. Tot ea recunoaste ca nu este ortodoxa si nici catolica, spunand ca este doar crestina.

„Nu stiu ce religie sunt ca ei muncesc si de sarbatori si duminica. Sunt oameni gospodari si nu fac rau la nimeni. Au sute de oi, zeci de vaci, stupi cu albine, doua masini, caruta si reusesc sa traiasca bine. Eu m-am asociat cu George si sunt mai mereu pe aici. Si eu as putea sa traiesc cu doua surori, nu vad unde ar fi problema”, spune cu nonsalanta Gheorghita, un muncitor la stana familiei.

La 13 ani stie ca trebuie sa aiba grija de vaci

Copiii erau dispersati prin gospodarie, fiecare stiind ce treburi au de facut. „Eu de dimineata cand ma trezesc stiu ca treaba mea este sa am grija de vaci”, a spus timida si in graba Irina, in varsta de 13 ani. Asistentul social din cadrul primariei cunoaste vag acest caz, scuzandu-se ca este venit recent pe acest post. Nu vede nicio problema si ne asigura ca au toate conditiile financiare pentru un trai decent si faptul ca merg la scoala, lucru infirmat de Nicoleta. Pana in momentul in care va fi terminata vila in forma de piramida cele 17 suflete se multumesc cu patru camere. Toti muncesc cat este ziua de lunga si prefera sa stea departe de ochii satenilor care ii condamna pentru aceasta relatie.