TERIFIANT. „Triunghiul Blestemat” din Marea Neagră. Pericolul pândeşte din apă VIDEO

Sute de mii de români petrec, probabil în cel mai aglomerat weekend la malul mării. Litoralul e furnicar, nici pe plajă, nici în apă n-ai loc să arunci un ac. Marea nu aduce însă doar bucurie printre românii aflaţi în vacanţă ci, atunci când e agitată îşi ia tributul, iar curenţii puternici aruncă tot mai mulţi turişti în ghearele morţii.

16 aug. 2015, 13:36

Suntem încă în plin sezon estival, dar bilanţul tragediilor pe litoralul românesc este deja terifiant. Weeekendul trecut, în numai trei zile, zece turişti au fost înghiţiţi de valurile Mării Negre. În tot acest timp, multiple fenomene stranii petrecute in Marea Neagră atrag atenţia cercetătorilor.

Citeşte şi Cutremur de 4,4, în Marea Neagră

Dispariţii inexplicabile de oameni, nave şi chiar avioane. Se vorbeşte de blestem, de taine, anomalii ce greu pot fi explicate. România TV a realizat un reportaj terifiant despre secretele din străfundul Mării Negre. Este abordată tema descoperirilor care i-au înspăimântat pe cercetători, se vorbeşte despre energiile malefice care înghit vieţi omeneşti, nave şi avioane, dar şi de un adevărat „Triunghi Blestemat” în Marea Neagră.

Urmăriţi mai jos reportajul România TV: