Trucul care îţi curăţă maşina de spălat. Aşa scapi de mirosul de mucegai de pe haine

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri cu care te poţi confrunta este atunci când hainele tale încep să miroasă a mucegai după ce le-ai scos din maşina de spălat.

RomaniaTV.net
22 ian. 2016, 13:10
Trucul care îţi curăţă maşina de spălat. Aşa scapi de mirosul de mucegai de pe haine

În această situaţie, deşi pare fără scăpare, din fericire există o modalitate extrem de uşoară de a scăpa de toată murdăria şi de toate depunerile care se fixează pe acele părţi inaccesibile ale maşinii tale de spălat. Ai nevoie doar de două ingrediente.

Acum poţi să îţi cureţi maşina de spălat printr-o metodă simplă şi să o faci să arate ca nouă, mai ales când este vorba de cuva în care sunt spălate hainele. Tot ceea ce ai nevoie este puţin înălbitor de rufe şi 530 ml de oţet (din vin alb).

Citeşte şi  Descoperirea terifiantă din maşina de spălat: „Acum am coşmaruri, nu mai pot dormi noaptea”

În primul rând, reţine: să nu foloseşti niciodată aceste două ingrediente împreună, deoarece acestea sunt incredibil de toxice şi sunt otrăvitoare. În loc să le combini (lucru interzis), vei folosi mai întâi un ingredient, apoi pe celălalt pentru al doilea ciclu de curăţare a maşinii de spălat.

Începe prin a amesteca înălbitorul de rufe cu o cantitate echivalentă de apă caldă, apoi şterge toate zonele accesibile cu o cârpă îmbibată în acest amestec puternic – şterge inclusiv sub partea de cauciuc unde se închide uşa de la maşina de spălat.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.