Trucul care te ajută să te bucuri mai mult timp de bradul de Crăciun

Bradul de Crăciun este o operă de artă, păcat că după doar câteva zile de la ornare începe să nu mai arate la fel de bine, se usucă şi lasă numai ace pe pardoseala din living.

RomaniaTV.net
21 dec. 2015, 13:47
Trucul care te ajută să te bucuri mai mult timp de bradul de Crăciun

Vrei să te bucuri mai mult timp de bradul tău natural de Crăciun şi să îl menţii proaspăt cel puţin până la finalul anului?

Ai nevoie de: Un brad natural de Crăciun, un suport pentru brad, folie de plastic, un ghiveci, apă, fier de la farmacie, sirop de porumb şi înălbitor pentru rufe.

Ce trebuie să faci: Taie folia de plastic şi aşaz-o sub brad. În ghiveci, amestecă 2 linguri de fier sau pisează 2 capsule de fier şi foloseşte-le, o cană de sirop de porumb, 8 căni de apă caldă şi o jumătate de lingură de înălbitor de rufe. Aşază bradul în ghiveci şi udă bine baza sa cu substanţa obţinută.

Cum funcţionează: Glucoza din siropul de porumb întăreşte metabolismul bradului, fierul ajută la formarea clorofilei, iar înălbitorul distruge bacteriile dăunătoare. Astfel, te vei bucura de bradul de Crăciun cu 2 săptămâni mai mult decât în alţi ani.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.