Trucul la care apelează vedetele pentru a conduce fără carnet

Vedete precum Andreea Marin, Giani Kiriţă sau Cristian Boureanu au reuşit să rămână şoferi, chiar dacă poliţiştii le-au suspendat carnetele de conducere. Mai exact, au decis să conteste măsura, însă plângerile lor vor fi analizate abia în toamnă, după vacanţa judecătorească.

31 iul. 2015, 07:24
Trucul la care apelează vedetele pentru a conduce fără carnet

Andreea Marin, Cristian Boureanu şi Giani Kiriţă se numără printre cei care îşi conduc în continuare maşinile, deşi au rămas fără permis. Au declarat poliţiştilor război în instanţă şi până când procesele vor începe, se pot bucura liniştiţi de confortul autoturismelor. Cum magistraţii se bucură de vacanţă judecătorească, vedetele nu au nici cea mai mică grijă.

În martie 2014, „Zâna” s-a ales cu permisul suspendat şi cu o amendă usturătoare, după ce a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 104 kilometri pe oră pe Bulevardul Aviatorilor.

Cu toate că părea resemnată că va deveni pieton, Andreea Marin s-a răzgândit şi a făcut contestaţie. Vedeta are întâlnire cu judecătorii de la Tribunalul Bucureşti abia în luna octombrie. Atunci i-a fost fixat termenul pentru proces, după ce a pierdut în primă instanţă lupta cu Poliţia Rutieră. Potrivit Click.ro, în cazul în care va primi o nouă decizie nefavorabilă, Andreea Marin va rămâne fără permis pe o perioadă de trei luni. Şi asta la mai bine de un an de când a fost sancţionată de poliţişti.

Cristian Boureanu şi Giani Kiriţă, care au depus contestaţiile la începutul acestei luni, nu au primit nici măcar un prim termen pentru proces. Amândoi au rămas fără permis la sfârșitul lui iunie, după ce au fost opriţi de poliţişti pe Autostrada Soarelui.

Maşina pe care o conducea Cristian Boureanu a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 190 de kilometri pe oră, iar Giani Kiriţă a atins cu bolidul său 181 de kilometri pe oră.