Trucuri care te ajută la pierderea în greutate

Credeai ca atunci cand este vorba de dieta, nu exista scurtaturi? Ei bine, iti prezentam astazi cateva trucuri care te ajuta sa slabesti, chiar daca asta inseamna sa alegi calea mai usoara.

09 mart. 2015, 14:29
Trucuri care te ajută la pierderea în greutate

Nu trebuie sa incerci diete extreme care iti promit lucruri care nu sunt deloc reale. In general, facand schimbari sustenabile si mici in privinta stilului tau de viata, aceasta este cea mai buna ruta pentru a pierde in greutate.

Mai jos iti prezentam cateva scurtaturi explicate de experti, care te vor ajuta cu adevarat sa slabesti, sa ai o talie mai subtire si care sunt 100% sigure.

1. Elimina alcoolul

Este greu chiar si sa rostesti aceste cuvinte, daca stai sa te gandesti la un pahar de vin cu care te rasfeti intr-un fotoliu confortabil dupa o zi lunga de munca. Insa daca renunti la bautura timp de o luna, acesta este un mod eficient de a-ti subtia talia rapid. Nu iti face griji, pentru ca nu este o schimbare pe viata.

Citeşte şi Dieta actriţei din „Cenuşăreasa” pentru o talie de viepse

Odata ce ai inceput sa vezi rezultatele, poti sa incepi incet-incet sa reintroduci alcoolul indieta ta, spune Keri Gans, autoarea cartii The Small Change Diet. Este doar un truc rapid care te ajuta sa fortezi startul in privinta eforturilor pe care le faci pentru a slabi, fara sa fii nevoita sa faci schimbari drastice.

2. Nu manca dupa ora 21.00

Nu trebuie sa cumperi alimente speciale sau sa mergi la sala in fiecare zi. Trebuie doar sa nu mai mananci nimic dupa ora 21.00. Gustarile pe care le iei dupa cina de obicei sunt egale cu calorii in plus, deoarece sansele sunt destul de mari ca tu sa fii consumat suficiente calorii pentru acea zi, spune Keri Gans. Cel mai probabil, tu mananci doar din plictiseala, din cauza stresului sau din obisnuinta.

3. Bea mai multa apa!

Nutritionistii au spus asta de atat de multe ori, dar asta pentru ca metoda functioneaza. Corpul nostru poate sa confunde deshidratarea cu foamea, asa ca unul dintre cele mai usoare moduri prin care iti poti reseta apetitul este sa te mentii cat mai hidratata, spune Michelle Davenport pentru womenshealthmag.com.

Citeşte şi Trucuri şi exercitii simple pentru un posterior tonifiat şi sexy

In plus, cercetarile au aratat ca daca mananci alimente care sunt contin in principal apa, cum ar fi supele, ciorbele si salatele care sunt pline de legume suculente, aceste preparate te pot ajuta sa te simti satula cand tu consumi, de fapt, mai putine calorii. Bea intre 6 si 8 pahare cu apa pe zi.

4. Dormi suficient

Acesta este probabil cel mai usor truc de slabire pe care l-ai auzit vreodata – tot ce trebuie sa faci este sa dormi 8 ore. Cei mai multi oameni nu realizeaza ca somnul afecteaza in mod direct hormonii care controleaza semnalele de foame si satietate, spun expertii. Prin adoptarea obiceiului de a dormi cel putin 8 ore pe noapte, putem mentine acei hormoni echilibrati si prin urmare iti tii apetitul sub control.

Citeste mai mult pe feminis.ro.