TRUCURI DE DIETĂ: Vitaminele esenţiale pentru slăbit

Vitaminele nu sunt primul lucru la care ne gândim când vine vorba de pierderea în greutate. Multe dintre noi acordăm mai multă atenție numărul de calorii, proteine, grăsimi și carbohidrați, ignorând ceilalți factori care pot încetini procesul de pierdere în greutate și dieta în sine.

RomaniaTV.net
23 mart. 2018, 10:57
TRUCURI DE DIETĂ: Vitaminele esenţiale pentru slăbit

Există 13 vitamine de bază, inclusiv vitaminele A, B, C, D, E, K și altele, care nu numai că ajută la funcționarea corectă a întregului organism, dar sunt, de fapt, esențiale pentru pierderea în greutate.

În cele din urmă, abordarea ideală pentru a satisface nevoile tale de vitamina este de a mânca o dietă echilibrată care include o varietate de alimente sănătoase. Cu mai multă atenție, iată cele mai importante 5 suplimente alimentare de care corpul are nevoie pentru arderea optimă a grăsimilor:

Notă: Deoarece fiecare organism uman este diferit de celălalt, este recomand să se ceară sfatul medicului înainte de a începe să se ia orice tip de supliment.

Magneziu

Acest mineral joacă un rol foarte important în reducerea stresului și, prin urmare, în procesul de ardere a grăsimilor, dat fiind că prea mult stres provoacă creșterea în greutate. Atunci când mănânci regulat alimente care conțin magneziu sau un supliment, poate fi redusă pofta de zahăr, insomnia și alte dureri. Evită să consumi cantități mari de oxigen, deoarece organismul nu îl absoarbe bine.
Zinc
Zincul este esențial pentru stimularea digestiei și metabolismului și construirea masei musculare. Consumă alimente care sunt sursă de zinc pentru a preveni deficitul.

Vitamina D3

Multe femei suferă de deficit de vitamina D, care poate fi combătut prin expunerea la soare și consumul de anumite alimente. Pentru rezultate optime, efectuează un test de sânge și consultă medicul cu privire la doza necesară în caz de deficiență.

Acizi grași Omega-3

Aceștia pot fi găsiți în principal în uleiuri de înaltă calitate de pește și în unele semințe, cum sunt semințele de chia și semințele de in. Doza zilnică de acizi grași Omega-3 ajută la pierderea în greutate și reducerea inflamației din organism, sensibilității la insulină și durerea articulară.

Complexul de vitamine B

Complexul de vitamine B include în principal B6, B9 și B12. Acestea sunt esențiale pentru producerea de energie, pentru arderea grăsimilor și pentru detoxificare.

Cele mai bune 50 de trucuri de slăbit