Trucuri de înfrumuseţare care te ajuta să economiseşti bani

Ritualul de înfrumuseţare poate fi foarte costisitor, iar dacă ai obiceiul să arunci cu bani în stânga şi în dreapta când intri într-un magazin de cosmetice, nu ar trebui să te mire că ajungi să-ţi goleşti portofelul în timp record.

RomaniaTV.net
16 ian. 2014, 09:59
Trucuri de înfrumuseţare care te ajuta să economiseşti bani

Multe dintre investitiile tale de beauty pot avea un pret mult mai mic, iar tu poti face economii serioase, daca tii cont de sfaturile noastre.

Citeşte şi TOP 5 GREŞELI de înfrumuseţare care denotă prostul gust

1. Foloseste produsele pana cand se termina

Cel mai important truc de economisire a banilor cand vine vorba despre produsele cosmetice este sa profiti cat mai mult de articolele pe care ti le-ai achizitionat. De ce sa-ti cumperi 3 geluri de dus si 2 balsamuri de par, pe care oricum le arunci cand sunt pe jumatate pline, cand ai putea sa-ti cumperi cate un produs pentru fiecare necesitate? Foloseste produsele pana cand se termina, abia apoi achizitioneaza-ti altele.

Citeşte şi Produse cosmetice înşelătoare. Vezi pe ce NU trebuie să dai banii

2. Cumpara doar produsele care iti trebuie cu adevarat

Recunoaste, de cate ori nu ti s-a intamplat sa intri intr-un magazin si sa-ti cumperi tot felul de produse, care au sfarsit prin a se odihni luni la randul in intunericul unui dulap, fara a fi folosite? Banuim raspunsul tau, asa ca daca vrei sa economisesti bani, te sfatuim sa renunti la aceasta practica de-a dreptul costisitoare si sa investesti doar in produsele care iti sunt cu adevarat necesare.

Descoperă mai multe trucuri de înfrumuseţare pe Ele.ro.