Trucuri de la Mama Natură pentru o frumuseţe ca la Hollywood

Câteodată, Mama Natură trebuie ajutată, astfel încât lucrarea ei să nu fie alterată în timp, iar cuvântul cheie este îngrijirea. Iar dacă folosești ustensile primite de la aceeași natură, corpul tău îți va mulțumi de două ori. Pentru frumusețe, dar și pentru sănătate.

RomaniaTV.net
01 nov. 2016, 13:54
Trucuri de la Mama Natură pentru o frumuseţe ca la Hollywood

Fond de ten pudră din ingrediente bio

Cum de multe ori chipul tău are nevoie de acoperire și protecție în fața poluării, fondul de ten este mai degrabă o necesitate, decât un artificiu cosmetic. Dar ce te faci cu toate acele ingrediente toxice sau chimicale pe care le conține flaconul cu fond de ten?

Dacă nu vrei să faci compromisuri și ești genul 100% bio, ai putea să-ți creezi singură, acasă, o bază de machiaj cu ingrediente în care ai încredere. Îți propunem o rețetă testată de unii specialiști în cosmetică naturală, fără să garantăm că se potrivește tuturor tipurilor de ten. Atenție, însă! Nu vorbim de o știință exactă, așa că ce poate fi indicat pentru un anumit chip nu se vede la fel de bine pe un altul.

Citeşte şi  Frumuseţe din vremea bunicii. Cele mai eficiente reţete tradiţionale de frumuseţe

Ce folosești?

Făină de arorut (condiment fără gluten din Asia)

Pudră de cacao

Scorțișoară

Nucșoară

Opțional:

Unei de jojoba, măsline sau migdale

Cum se face?

Se începe cu o bază de făină de arorut (1 linguriță pentru tenul închis, o lingură pentru cel deschis), apoi se adaugă unul dintre următoarele ingrediente (sau un amestec cu toate), pudră de cacao, scorțișoară și nucșoară, până ce se obține nuanța dorită. Dacă se dorește un fond de ten mai compact, se pot adăuga cinci sau mai multe picături din uleiul ales, până se obține textura dorită.

Citește mai multe pe okmagazine.ro