Trucuri utile pentru o relaţie de iubire la distanţă

Ești implicată într-o relație la distanță? Cel mai probabil te-au încercat și pe tine sentimente de frustare și de neputință. Depărtarea de sufletul-pereche poate fi extrem de dureroasă, dar aceasta se poate transforma în ceva infinit de frumos în momentul revederii.

RomaniaTV.net
13 oct. 2016, 14:07
Trucuri utile pentru o relaţie de iubire la distanţă

Fiecare cuplu este încercat de provocări, indiferent că partenerii se află la distanță unul de altul sau stau împreună. Crezi că într-o relație la distanță nu există certuri? Ba da! Iar problema principală a cuplurilor care rezistă, deși se văd cu porția, este că trăiesc totul la intensitate maximă, fie că își iau rămas bun, fie că se reîntâlnesc.

Probabil te copleșește gândul că prietenii voștri petrec sfârșitul de săptămână împreună cu persoanele iubite și sunt cu toții fericiți. Am o veste bună pentru tine. Sunt atâtea trucuri care vă pot face weekendurile mai dulci și pline de iubire! În plus, de când cu avansarea tehnologiei, distanța nu a fost nicicând atât de scurtă. Iată câteva sfaturi de la oamenii care au o relație de iubire la distanță și sunt fericiți!

Vorbiți în fiecare zi

Fie că alegeți telefonul sau rețelele de socializare, comunicați zilnic și puneți-vă la curent cu toate detaliile din viața voastră. Evită să abordați mai mult problemele cu care vă confruntați și nu uita ca la fiecare discuție să vă faceți complimente, însoțite de cuvinte de iubire. Pe skype, spre exemplu, puteți să vă vedeți în orice moment.

Citeşte şi  Semne simple care prevestesc finalul unei relaţii. Recunoşti vreunul dintre ele?

Trimiteți-vă multe poze

Soțul tău lucrează temporar în alt oraș sau în altă țară? Nu îi va fi așa de dor de casă dacă îi trimiți poze cu tine, cu copiii, cu lucruri importante pe care le faceți în fiecare zi. Imortalizează momentul preparatului de cozonaci, de exemplu, și trimite-i poze cu zâmbetele piticilor frământând la aluat.

E un exemplu, tu sigur îl poți surprinde cu instantanee deosebite din familia voastră. Dacă el se află într-o țară străină și are timp să viziteze câte ceva, roagă-l să facă fotografii cu peisajele frumoase pe care le vede, cu monumente și alte locuri speciale din țara respectivă.

Fă-i surprize!

În cazul în care știi unde este cazat, îi poți comanda chiar de acolo, printr-o cerere pe internet, un cadou draguț care știi că-l va surprinde în cel mai plăcut mod. Dacă poți să-i faci chiar tu o vizită scurtă, profită de ocazie. Se va bucura să-i fii chiar și pentru câteva ore alături.

Menține focul pasiunii aprins

Ca să păstrați vie flacăra iubirii între voi, chiar și la distanță puteți apela la mici artificii. Când vorbiți, acordați puțină atenție și relației intime. Puteți folosi cuvinte care să vă stimuleze imaginația. Îi poți reaminti unele episoade frumoase din viața voastră intimă, pe care le completezi cum numai tu știi că îi place.

Aceste cuvinte stârnesc pasiunea