Tsunami, cutremure şi uragane. Un cunoscut numerolog avertizează: Pe 15 octombrie începe Apocalipsa

Publicat: Marţi, 10 Octombrie 2017 19:17 // Actualizat: Marţi, 10 Octombrie 2017 19:17 // Sursa: romaniatv.net

Omenirea a "supravieţuit" Apocalipsei anunţate pentru 23 septembrie 2017, dar iubitorii teoriilor despre Sfârşitul Lumii au găsit o nouă dată la care să se raporteze.

Ideea unui nou Sfârşit al Lumii îi aparţine numerologului creștin David Meade, care spune că Pământul se află la începutul unei perioade de "necazuri de șapte ani", care implică o serie de dezastre naturale cu consecinţe catastrofale, precum erupții vulcanice, inundaţii, tsunami şi cutremure.

Potrivit calculelor sale, această eră distructivă ar uma să înceapă din data de 15 octombrie. Toate aceste necazuri, spune el, vor fi provocate de misterioasa "Planetă X" sau Nibiru, a cărei existență a fost negată în mai multe rânduri de NASA. Acesta subliniază că recenta eclipsă de soare are o legătură directă cu toate acestea. "Acesta este începutul. De la marea ecplisă de soare americană, din 21 august, am fost loviţi de o serie de judecăți neîntrerupte", a spus David Meade, citat de Indy100.

El s-a referit apoi la capitolul 21 din Evanghelia după Luca, versetele 25-26: "Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina".

Printre "necazurile" cu care ne vom confrunta, numerologul aminteşte apariția unui asteroid şi declanşarea unui război nuclear între Statele Unite și Regatul Unit, pe de o parte, și Rusia, China, Iran și Coreea de Nord, de celaltă parte.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
15 octombrie apocalipsa David Meade numerolog sfârşitul lumii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6589
RON
15 Jul
noapte 17 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H