Tudor Chirilă, atac la Iohannis: E PRIMA DATĂ de când sunteţi PREŞEDINTE când vă văd atât de GRĂBIT

Cântăreţul Tudor Chirilă, unul dintre cei mai activi oameni din societatea civilă din ultima perioadă, l-a criticat pe Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook, în ceea ce priveşte intervalul de 6 ore în care şeful statului poate să primească mesaje de la oamenii din stradă. Acesta a precizat că "e prima dată de când sunteţi preşedinte când vă văd atât de grăbit".  

06 nov. 2015, 09:07
Tudor Chirilă, atac la Iohannis: E PRIMA DATĂ de când sunteţi PREŞEDINTE când vă văd atât de GRĂBIT

Tudor Chirilă îl atacă pe şeful statului pentru lipsa de seriozitate în legătură cu o consultare cu strada „făcută de pe o zi pe alta”.

Citeşte şi: SUMARUL primei zile de CONSULTĂRI la Cotroceni. Iohannis, întâlnire vineri cu UNPR, ALDE şi societatea civilă

Domnule Klaus Iohannis aceasta propunere de consultare cu „strada” facuta de pe o zi pe alta vi se pare o proba de seriozitate? Sau e doar praf in ochi tocmai pentru ca o miscare atat de spontana sa nu reuseasca sa se organizeze? E prima data de cand sunteti presedinte cand va vad atat de grabit”, a scris Tudor Chirilă joi seara pe Facebook.

Preşedintele României Klaus Iohannis se întâlneşte, vineri, la Palatul Cotroceni, începând cu ora 13.30, cu reprezentanți ai societății civile. Administrația Prezidențială este în curs de a finaliza procedura de selecție a participanților la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, pe baza propunerilor primite în cursul zilei de joi, 5 noiembrie.

Pe adresa [email protected], au sosit, până la termenul anunțat, un număr de 5.520 de mesaje, în care sunt propuse una sau mai multe persoane cu grad ridicat de reprezentativitate din partea manifestaților, precum și din partea ONG-urilor.