INCENDIU COLECTIV. Cine este tânărul care a murit în Marea Britanie. Tudor Golu făcea parte dintr-o trupă rock

Bilanţul negru din Colectiv a ajuns la 48 de morţi. Un rănit transferat în Anglia a murit. Potrivit România TV, tânărul care şi-a pierdut viaţa, marţi dimineaţa, se numea Tudor Golu şi era chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D. Tudor este cel care a făcut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodgye to Gravity.

RomaniaTV.net
10 nov. 2015, 08:26

Un tânăr grav rănit în incendiul din Clubul Colectiv a murit, marţi dimineaţa, într-un spital din Marea Britanie. Bilanţul a ajuns astfel la 48 de morţi. Numărul celor care au murit după ce au fost transferaţi în străinătate a ajuns la cinci. Trei au murit imediat după ce au fost transportaţi în Olanda, iar luni o tânără a pierdut lupta cu moartea într-un spital din Israel.

Potrivit România TV, tânărul care şi-a pierdut viaţa, marţi dimineaţa, avea 28 de ani şi se numea Tudor Golu. Băiatul făcea parte din trupa rock Axial Lead şi în acea seară fatidică era însoţit de colegii săi: Radu Damian şi Christian Alban, ambii fiind internaţi în acest moment în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, starea lor fiind stabilă.

Tudor a fost transferat, duminică seară, într-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, după incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare critică. Potrivit gandul.info, din păcate, băiatul a decedat din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafaţă din corp şi a arsurilor de căi respiratorii.

Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic şi animator 2D şi 3D, el fiind şi cel care a realizat videoclipul melodiei „The day we die”, al formaţiei Googbye to Gravity.

„Tudor a fost transportat azi noapte în Anglia, a ajuns cu bine la spitalul de acolo şi este în continuare stabil. Atât Radu, cât şi Christian sunt mai bine, sunt conştienţi, mănâncă şi vorbesc. Sperăm să fie bine şi de aici încolo şi ca Tudor să fie pe mâini bune. Mulţumim din nou pentru susţinere, apreciem mult. Trimiteți toate gândurile bune către ei”, apărea scris într-un mesaj postat luni pe pagina de Facebook a trupei.

Răniţii în tragedia din club, care au murit în străinătate vor fi repatriaţi marţi. Între timp, medicii fac o nouă evaluare a  tinerilor aflaţi în spitale pentru a vedea dacă mai pot transfera victime în străinătate.