Tudorel Toader: Am primit raportul Corpului de Control în cazul casei pierdute de Klaus Iohannis

Publicat: Duminică, 16 Septembrie 2018 21:29 // Actualizat: Duminică, 16 Septembrie 2018 21:29 // Sursa: romaniatv.net

Tudorel Toader anunță că a primit de la Corpul de Control de la Uniunea Notarilor analiza făcută pentru modul în care casa pe care Klaus Iohannis a pierdut-o în instanță, iar imobilul nu a ajuns în posesia statului.

"Am primit raportul Corpului de Control. Îl vom valorifica în aceleaşi condiţii ale legii cu următoarea precizare. Să nu confundăm dreptul de propritetate, revendicarea dreptului de proprietate pe care notarul nu il poate face in conditii litigioase. Să nu confundăm litigiul referitor la dreptul de proprietate cu un posibil litigiu.

Oricine are o datorie poate să și-o îndeplinească, chiar și după împlinirea termenului de prescripție. Aratati-mi si mie cati in tara asta au stat sa le curga termenul in favoarea lor prin  prescriptie si dupa sa vina cu regrete sincere si sa consolideze bugetul de stat.. Dacă îndeplinești obligația, nu mai ai dreptul să ceri înapoi”, a spus Tudorel Toader la România TV

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus că a solicitat Uniunii Notarilor verificări privind activitatea notarilor de la Sibiu care s-au ocupat de retrocedarea casei pierdute de preşedintele Klaus Iohannis în instanţă, subliniind că faptele s-au prescris, dacă au avut caracter penal.

Citeşte şi:  Tudorel Toader, atac dur la procurorul general: Nu mă surprinde că e în eroare. E o problemă de cunoştere de ştiinţă de carte

 
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Klaus Iohannis Ministerul Justiţiei Tudorel Toader
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H