Tudorel Toader: Astăzi voi publica răspunsul de la OECD. Se va vedea cine denaturează adevărul

Publicat: Luni, 09 Iulie 2018 08:49 // Actualizat: Luni, 09 Iulie 2018 08:49 // Sursa: romaniatv.net

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, va publica luni răspunsul primit de la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD), referitor la afirmaţiile lui Drago Kos, care a fost citat criticând decizia CCR. Tudorel Toader a precizat că se va vedea în acest fel cine denaturează adevărul.

"Astazi voi publica raspunsul primit de la OECD! Se va vedea cine denatureaza adevarul!", a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Drago Kos, membru al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, a fost citat declarând că ”recenta decizie a CCR contravine în mod evident echilibrului puterilor în stat în ţara dvs şi independenţei sistemului judiciar”.

Ministrul român al Justiţiei a afirmat după aceste declaraţii că este "absolut necesar" să se facă această lămurire "dată fiind gravitatea acestor afirmaţii, precum şi experienţe similare, când s-au atribuit unor organizaţii, precum GRECO, luări de poziţie care ulterior nu au fost confirmate, pentru corecta informare a opiniei publice".

Ulterior, Tudorel Toader a postat pepagina sa un prim răspuns de la OECD pe aceatsă temă. 

„OECD, Din corespondenţa purtată: Drago Kos nu este şeful structurii anticorupţie din OECD. D. Kos este preşedintele Grupului de lucru pentru tranzacţii comerciale internaţionale. D. Kos nu a vorbit în numele OECD! «Nu putem comenta pe marginea modului în care părerile dlui Kos au fost reflectate de presa din România»!”, se arată în mesajul pe care Tudorel Toader l-a postat pe Facebook.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Drago Kos legile justitiei OECD Tudorel Toader
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6478
RON
18 Dec
noapte -3 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H