Tudose, despre participanţii la Programul de Internship: Îmi doresc să-şi valorifice energia şi ideile în beneficiul României

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi, că își dorește ca tinerii participanți la Programul de Internship al Guvernului să înceapă o carieră în administrație și să își valorifice energia și ideile în beneficiul României.

RomaniaTV.net
17 aug. 2017, 16:34
Tudose, despre participanţii la Programul de Internship: Îmi doresc să-şi valorifice energia şi ideile în beneficiul României

„În ultima lună, am avut printre noi 100 de tineri excepționali, care ne-au ajutat să găsim soluții la unele probleme birocratice ale Executivului. Astăzi, am avut bucuria de a mă revedea cu ei și de a discuta despre educație, sistemul de sănătate și infrastructură, despre proiectele IT menite să eficientizeze administrația publică și — în ansamblu — despre provocările cu care se confruntă mediul instituțional din țara noastră”, a scris Tudose pe Facebook.

Potrivit șefului Executivului, cei 100 de tineri sunt studenți sau proaspăt absolvenți ai universităților de prestigiu din țară și străinătate.

„Îmi doresc ca, la finalul stagiului, cât mai mulți dintre ei să înceapă o carieră în administrație și să-și valorifice astfel energia și ideile în beneficiul României”, a mai spus Tudose.

Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediția a V-a, se derulează în perioada 17 iulie — 18 septembrie și oferă tinerilor oportunitatea de familiarizare cu metodele de lucru ale administrației publice centrale, conform site-ului internship.gov.ro.