Tulburătorul caz al MICUŢULUI de cinci ani care adoră să GĂTEASCĂ, dar nu poate consuma MÂNCARE FOTO

Un copil de cinci ani din Marea Britanie este un expert în gătit torturi, dar din nefericire nu poate mânca nimic deoarece stomacul lui nu poate digera alimentele. Astfel, el se hrăneşte printr-un tub special introdus în stomac. Chiar şi aşa, de ziua lui, micuţul a făcut un tort, însă după ce a suflat în lumânări el a fost consumat doar de prieteni şi de părinţi. 

11 nov. 2013, 09:17

Theo Carnie este un copil de cinci ani care de la trei ani duce o viaţă specială, după ce doctorii au descoperit că suferă de o boală rară care îl împiedică să digere alimentele. Astfel, el are introdus un dispozitiv special în stomac, fiind hrănit prin intermediul acestuia, potrivit Daily Mail

Citeşte şi EROARE MORTALĂ a unui bucătar din China. Vezi ce a făcut

Ceea ce este înduioşător este faptul că băieţelul adoră să gătească torturi şi părijituri, cu toate că nici măcar nu le gustă, altfel ar vomita. De ziua lui, care a fost la începutul lunii noiembrie, micuţul bucătar, care îl are ca idol pe Jamie Oliver, a gătit un tort special şi a suflat în lumânări când i s-a cântat „La mulţi ani”.

Citeşte şi 10 idei NECONVENŢIONALE pentru tortul de nuntă GALERIE FOTO

Familia recunoaşte că Theo duce o viaţă normală şi nu se simte deranjat de faptul că nu poate mânca normal, asemeni celor din jurul lui. Aparatul de hrănire a fost instalat când minorul avea doar trei ani, după ce părinţii au descoperit că orice mânca, bebeluşul vomita.